2014-10-09 09:03:30• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A mai nap még jobb lesz, mint a tegnapi

Napi horoszkóp október 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Munkahelyi sikerekkel ma jobb, ha nem is számol, az önre bízott feladatokat azonban teljesítenie kell. Vegyen egy mély levegőt, essen túl a nehezén, és közben gondoljon arra, hogy este csodás órákat tölthet a kedvesével. Ezt a Vénusz is lehetővé teszi, ami jelenleg a Mérleg jegyében tündököl.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma a Hold a Bika jegyében áll, ajándékot ad önnek és a szerelmének – az ilyesmit illik megünnepelni. Ha van kedvese, világos, hogy együtt fognak szórakozni. Ha azonban egyedül van, elmehet szórakozni, és remélheti, hogy talál valakit, akivel közösen ünnepelheti ezt a szép bolygóállást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold a Kos jegyében áll, így a mai nap jelszava: kevés munka, sok kényeztetés! Ma az élvezetek embere lesz, aki nem tud eleget kapni. Dőzsöljön, hagyja, hogy körülugrálják, és halassza a kötelességeket egy máskorra – már amennyire ez lehetséges. Polcolja fel a lábait, lazítson a fürdőkádban, jutalmazza meg magát egy masszázzsal.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Kos jegyében áll, ami annyit jelent, hogy egész jól érzi magát, és ez az érzés még fokozódik is, ha olyan dolgokkal foglalkozik, amelyek szórakoztatják. Tovább is dolgozhat, amíg stressz nélkül meg tudja tenni; ha pedig szerencsés, és egyáltalán nem kell dolgoznia ma: ha az időjárás engedi, menjen futni, kirándulni, vagy uszodába!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napot kihúzhatja a munkanaplójából - a Hold ugyanis szünetet kért! Ráadásul Vénusz is együttáll az ön uralkodó bolygójával, a Nappal, ami egyfajta „Vénusz-szünetet” vált ki. Ha megteheti, ezt a napot töltse sok pihenéssel és a lehető legkevesebb munkával, akár egy kávézó teraszán üldögélve, vagy otthon a kanapén elnyúlva, tévézve, olvasgatva.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Holdszünettel indul a nap: általában egy ilyen fázis nem kedvező, ez a holdszünet azonban kivétel – különösen az ön számára. Szinte bármibe fog ma, ha jó szívvel teszi, megkapja hozzá a Hold áldását, legyen szó munkáról vagy hobbitevékenységről. Különösen jó hatása lesz ennek a holdszünetnek a találkozásokra: olyan közelséget és mélységet élhet meg, amilyet már régen nem tapasztalt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma kora reggeltől holdszünet van, amit a Nap vezet be, így ezúttal könnyű, enyhe lefolyású lesz ez az alapvetően nem túl szerencsés holdfázis. Ha szerencséje van - és miért ne lenne – kedve szerint töltheti ezt a napot: sétálhat, úszhat, kirándulhat, napozhat… mindez jól illik ehhez az időszakhoz. Azoknak sem kell szenvedniük, akiknek dolgozniuk kell, ma különösen könnyen megy a munka!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma a Hold lazít, és ez önben is felerősíti azt a késztetést, hogy a dolgokat lassan és kényelmesen intézze. Sajnos, egy kellemetlen nyugtalanság is jelen van, melyet a Merkúr és a Hold kapcsolata vált ki - könnyen előfordulhat, hogy elbotlik a saját lábában, mert az egyik nem akar elindulni, a másiknak meg nincs kedve várni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A reggel holdszünettel kezdődik. Vidám, szórakoztató dolgokat és szerelmet kínálnak a csillagok: kövesse a megérzéseit! Tegye azt, ami éppen az eszébe jut. Ez vezeti estére Vénusz karjaiba, aki most kedvező helyzetet vesz fel a Nyilassal - talán már ma este élvezni tudja a vele való találkozást.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold 12 óra 50 perckor átlép a Bika jegyébe - a két ezt megelőző napon nem volt könnyű dolga, ma megengedhet magának egy kis lazítást. Tegyen hát úgy, mint a Hold, és adjon magának egy kis szünetet, meg némi extra kényesztetést!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma is kedvező a Bika jegyében álló Hold befolyása. Délután egy kis ideig holdszünet szakítja meg az aktívan töltött napot - ez főleg akkor jó, ha nincs semmi különösebb tennivalója. Különösen azok járnak jól, akik szabadságon vannak. A legszebb az este lesz, mert a Vénusz közeledik a Naphoz a Mérleg jegyében – ez már ma valami szép élménnyel ajándékozhatja meg önt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap még jobb lesz, mint a tegnapi, ám ennek előfeltétele, hogy az időt önmagára tudja fordítani. Délután egy könnyed holdszünet lesz, nem kell hát semmitől visszatartania magát, legfeljebb attól, hogy pont ma fogjon hozzá valami fontos dologhoz. Minden más jól sikerül. Jól regenerálódik, könnyen feltöltődik. Tegye szabaddá ezt a napot - élvezni fogja!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: